Relatie

Iubire sau violenta??

Incerc sa fac abstractie de tot ce se intampla in jurul meu,de violentele si jignirile ce ii  sunt aduse zilnic unei femei. Daca pornesc Tv ul,inevitabil aud cate o stire de acest fel.

Astfel,este imposibil sa nu ma intreb daca acei barbati ce recurg la violenta, sunt cu adevarat fericiti sau se simt bine in pielea lor.Barbatia nu se arata prin pumni asupra unei femei..Aud mereu ca „si-a meritat-o”….Poate oare un barbat sa-mi dea o definitie sau sa ma faca sa inteleg ce motive are sa creada aceste lucruri??!!

Prin simplul fapt ca este alaturi de tine,ca te iubeste,ca iti gateste ,ca poarta asupra ei toate grijile ,iar daca aveti si copii,situatia este mai grea..trebuie sa o apreciezi si sa ii arati zilnic ca o iubesti..Poate intr-o zi nu va mai fi alaturi de tine..Esti in stare sa treci in locul ei?

Sunt sigura ca NU!

Daca in fata ta ar veni un barbat de doua ori cat tine si ar tipa non stop la tine,ti-ar reprosa ca nu faci cum trebuie,ca nu este bine si ti-ar trage si cate un pumn in spate   sa prinzi curaj..ai avea putere sa te revolti,te-ai mai simti „barbat”???!

Dragi barbati,

atata timp cat aveti o sotie ,o mama pentru copiii vostri ,incercati sa o apreciati, sa o iubiti si sa o respectati.Fara ea,erati singur ,trist si fara o familie.Sigur ca daca ati avut certuri,nu trebuie sa se ajunga  la jigniri sau la violenta.

O FEMEIE ESTE CAPABILA SA SE DESCURCE SI FARA UN BARBAT ALATURi,DOAR CA ARE NEVOIE DE UN SINGUR MOTIV SA FACA ACEST PAS,

de ce sa o impingi tu ???

Ganditi la rece si imaginati-va o clipa fara EA!! Sigur ai avut un motiv atunci cand ai ales-o, AMINTESTE-TI !!! 🙂

Daca aveti aceleasi ganduri ca si mine, va astept cu un „Like” pe pagina noastra cu acelasi nume 🙂 !!

Anunțuri

Un gând despre „Iubire sau violenta??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s