Zi de zi

La mulţi ani,draga mea Românie !!!

Astazi este ziua ta ! Este  zi naţională şi o  sărbătoare publică în România. Ziua în care trebuie să zâmbim, să fim mai buni şi să ne aducem aminte ca ţară noastră este frumoasă, cu locuri minunate şi oameni dragi. Eu te iubesc şi sunt    mândră de ţine ! 

 

 

Romanian_troops_in_Transylvania.jpg

Suntem vizitaţi de mulţi turişti, datorită locurilor, dar şi a oamenilor cu suflet. Avem cu ce ne mândri. Încă de pe vremea lui Ştefan cel Mare sau a lui Decebal, se ştia că suntem un popor viteaz.. Acum, am lăsat lucrurile în voia sorţii… Nu reuşim să ne revenim, încercăm să căutăm vinovaţi şi să ne scăpăm de orice vină.. Dar, noi toţi, suntem vinovaţi de tot ceea ce se întâmplă.Unii greşesc mai mult,alţii mai puţin. Ştiu, acum te gândeşti cu ce ai greşit TU ..

Multe de povestit, fie că aruncăm gunoiul într-un loc nepermis, fie că ne batem joc de bătrânii noştri dragi sau pur şi simplu nu ne pasă de ce se întâmplă, dar aşteptăm o schimbare. Schimbarea suntem NOI toţi. Vrem să fie bine copiilor noştri, părinţilor noştri, chiar şi nouă, dar avem multe de înfruntat..Viaţă nu este uşoară nicăieri, în niciun colţ de lume.. Multe familii au plecat în alte ţări, cu dorinţa de a le fi mai bine…

Sper doar că într-o zi vei renaşte,dragă Românie, cu ajutorul tuturor,iar cei plecaţi în afară ţării,pentru un trăi mai bun, să se întoarcă acasă cu siguranţă că şi aici le va fi bine şi că vor primi tot sprijinul necesar .

La mulţi ani tuturor românilor, indiferent unde va aflaţi.Corpul-de-gardă.-foto-scienceline.ro_.jpg

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s