Relatie

Un copil nu salveaza mereu o relatie

Am incercat sa ii explic si sa ii aduc argumente. Nu vreau sa imi vad prietena suferind de singurate si dezamagire.Un copil este o binecuvantare,uneste o familie. Dar nu in cazul acesta. O familie inseamna o mana de oameni ce se iubesc si se respecta. Isi inteleg deciziile fiecaruia si hotarasc impreuna. Ea vrea sa il tina aproape de ea,in conditiile in care el vine si pleaca. Mereu,aceeasi intamplare ! Spera la o sarcina si la bunatatea lui de a o accepta . Spera ca vor iesi de acum in public impreuna si nu vreau sa ramana cu speranta..

 

Draga mea,

Stii ca te iubesc si ca imi doresc sa fii fericita.Vrei sa il ai pe el alaturi,dar el nu isi doreste asta. Iti demonstreaza contrariul si tu  nu reusesti sa-ti dai seamna.Stiu,dragostea ne orbeste si nu realizam mereu care este realitatea.

Sa inteleg ca iti doresti un copil ,deoarece ai auzit ca asa tii un barbat langa tine? Ei bine,nu vreau sa te dezamagesc, dar iti pot prezenta cateva optiuni pe care le poate folosi…Trebuie sa pui si partea negativa, daca din discutiile cu el nu rezulta nimic pozitiv.

 

  •  Nu va recunoaste copilul si te va parasi imediat .Vestea va fi un soc pentru el si nu va accepta sa ii strici tu imaginea de burlac.Poate va reveni peste cateva zile cu o suma de bani pentru o intrerupere de sarcina,ceea ce nu iti recomand niciodata. Sau va pleca iar tu vei ramane singura si nefericita,chiar daca vei fi cu copilul tau, resentimente si amintiri urate despre acel barbat vor exista.Bucuria de a fi mama o vei avea mereu in suflet,dar tristetea nu va disparea niciodata.
  • Urmatoarea situatie este clara,pentru mine. Va ramane cu tine si vei spera ca veti fi cea mai frumoasa familie. Pe timpul sarcinii nu il vei vedea prea des,deoarece el trebuie sa isi vada de treburile lui  si va reveni la tine ocazional.Nopti intregi vei  spera ca te va ajuta cu copilul vostru,dar el devine tot mai nervos pe tine,convocand diverse motive pentru cearta. Stresul nu ti-ar face bine nici tie si nici copilului.O sa devii o mama fericita,dar o sotie neimplinita.
  • Sau,cel mai fericit caz… Sa ii schimbe perceptia acest copil si sa va bucurati impreuna de toate momentele frumoase sau mai putin frumoase,dar cu multa iubire si liniste.

Nu vreau sa te sperii,dar la varsta ta trebuie sa inveti sa cantaresti lucrurile si sa iei o decizie inteleapta..Chiar daca inima iti transmite ceva,gandeste si cu creierul,te rog.

Dupa ce analizezi,vorbeste cu el.Iti enumar o parte din problemele reale: Nu te prezinta niciunui apropiat.. nu stii unde locuieste sau daca mai are pe cineva. Stii doar ca te viziteaza uneori ,dar dispare mereu inainte ca tu sa ii pui intrebari..Doar n’o fi Omul Invizibil si salveaza lumea, ca asa as intelege si  sterg toate parerile formate deja  despre el ..

 

Anunțuri

Un gând despre „Un copil nu salveaza mereu o relatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s