FEMEIE · Relatie

Suntem femei si iubim cu toata inima…

Ce este femeia? Cum ne dam noi seama ca ea trebuie pretuita si iubita,nu doar pentru ca merita,ci si pentru ca are nevoie. Cu asta se hraneste…Ea simte ,iubeste si daruieste  cu aceeasi intensitate cu care trebuie sa primeasca. Sa primeasca atentie  si iubire,restul  sunt detalii.. detalii minore 🙂 . 

Adu-i flori  azi ,dar  maine nu o suna.. Crezi ca va aprecia mai mult acel buchet de flori sau atentia si grija ta este mai importanta? Nu uita sa ii spui ca o iubesti zilnic.. Nu este greu deloc.Totul porneste din inima, bineinteles daca tu simti !

Femeile fac multe sacrificii..Poate nu au strigat niciodata in gura mare ca atunci cand  a nascut copilul vostru, a suferit mult. Stiu, bucuria este imensa,insa este un sacrificiu ce merita rasplatit.

Poate uneori are nevoie doar de liniste si de o clipa de relaxare,insa trebuie sa pregateasca masa. Va renunta la  cartea pe care tocmai a inceput-o si se va axa pe treburile ce te vor face fericit,indiferent cat de greu ii va fi.

Uita-te in ochiii sai si vei vedea povestea voastra. O poveste de iubire frumoasa care se poate termina trist,daca nu stim sa aratam iubirea. Ea stie ca o iubesti,insa o clipa daca ai uitat sa ii arati,isi face o mie de ganduri.

Poate sa se gandeasca ca ai zarit o alta femeie,mai frumoasa .Asta este primul lucru la care se va gandi. Daca intarzii cateva minute,anunt-o..Inima va fi cat un purice..sigur ai patit ceva.Nu obisnuiai sa intarzii..sau mereu o anuntai.

Vezi,poate suntem prostute uneori, dar sigur iubim cu toata puterea si inima noastra.

Uneori nu gandim rational si actionam din instinct. Gandim cu inima si asa ne sta noua bine. Suntem femei si daca noi iubim   si oferim toata dragostea noastra, asta vom cere si de la tine. Nu   este greu si mai ales, nu costa bani…

Societatea noastra este una axata pe avere,pe relatii si pe statut financiar. Doar asta aud in jurul meu. Insa, atunci cand imi spui ca ma iubesti,uit de griji.

In doi-este mai simplu.

Iubeste-ti femeia si arata-i   ca  este importanta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s